Ring oss: 08-55 801 301
Vi hjälper dig att starta aktiebolag
snabbt och enkelt

Bli återförsäljare

Tjäna pengar samtidigt som du erbjuder dina kunder förstklassig service!

913041-various-signs-hands-and-palms

Vi på Lagerbolag.se har över 15 års erfarenhet av lagerbolagsförsäljning och är idag en av Sveriges största och populäraste bolagsleverantörer. Vi ser våra återförsäljare och partners och som en viktig del i vårt arbete med att nå ut med våra tjänster och vi är övertygade om att vår framgång skapas i samarbete med våra partners.

Det finns flera olika arbetsupplägg och sätt för dig att och tjäna pengar när du hänvisar nya kunder till oss. Hur det fungerar i detalj förklarar vi gärna för dig via telefon och mejl om du kontaktar oss.

Det är otroligt enkelt, det kostar inget och inga förpliktelser!

Anmäl ditt intresse »

Ring gärna till mig, Mats Tullgren, på 08-55 801 301 eller mejla till mats@lagerbolag.se.

Återförsäljarprogrammet

Som återförsäljare till oss får du en personlig och pålitligt leverantör som skapar nya möjligheter för dig och dina kunder. En stor del av våra återförsäljare är redovisnings-, revisions- och advokatbyråer som ser våra lagerbolag som ett naturligt komplement, och oss som en värdefull resurs, till sitt eget produkt- och tjänsteutbud.

Men även du som jobbar inom något annat område än de ovan nämnda är välkommen att bli vår partner, det avgörande är att du ibland hjälper andra företagare att starta aktiebolag och vill göra det optimalt smidigt.

Gör som hundratals andra nöjda företag, bli återförsäljare till oss idag.

Har du frågor om vårt ÅF-program, ring gärna till mig, Mats Tullgren, på 08-55 801 301 eller mejla till mats@lagerbolag.se.

Möjligheter

Som återförsäljare till Lagerbolag.se har du möjligheter utöver det vanliga. Förutom förstklassig service får du provision för de beställningar du gör åt dina kunder.

Fakturor kan vi ställa ut direkt till slutkund eller till dig som återförsäljare. Fakturerar vi dig kan du själv sätta önskat pris mot slutkund om du vill. Du får även tillgång till fri telefonsupport under både vardagar och helger.


Gratis konsultation

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor kring att snabbt och enkelt starta ett aktiebolag.

Jag hjälper dig gärna

Mats, Bolagsexpert

Eller ring oss direkt: 08-55 801 301