Ring oss: 08-55 801 301
Vi hjälper dig att starta aktiebolag
snabbt och enkelt

Färdiga aktiebolag

Färdiga aktiebolag

“Det var mycket enkelt. Lite pappersarbete, smidig hantering och bra pris. Jag kommer absolut rekommendera Lagerbolag.se till vänner och kontakter som ska starta nytt bolag då jag vet att allt sköts mycket noggrant och effektivt vilket ger ett bra pris och går utan problem.”

Fredrik Johansson, IT-konsult, Stockholm
www.dse.se

Vill du också ta del av våra färdiga aktiebolag som väntar på nya ägare? Är du i uppstartsfasen av ett nytt aktiebolag? Vill du slippa de tidskrävande processer och krångligt pappersarbete som startsträckan innebär?

Då ska du kontakta oss. Vi är Lagerbolag.se och erbjuder dig färdiga aktiebolag. Allt du behöver göra är att lägga en beställning till oss så hjälper vi till med allt pappersarbete. Du köper ett färdigt aktiebolag från oss och kan komma igång med din verksamhet snabbt och smidigt.

Färdiga aktiebolag för dig

Vi tar din förfrågan på största allvar och gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt nya aktiebolag. Service och snabbhet är vårt mål men bara för det tummar vi inte på vår noggrannhet och tydlighet till dig som kund. Du som kund är vårt fokus och med 15 års erfarenhet av att sälja aktiebolag kan vi kalla oss specialister. Du kan luta dig tillbaka på vår specialisering och vara säker och trygg i att vi kan vår sak.

Läs gärna alla våra referenser på Lagerbolag.se och se vad våra tidigare kunder tycker om oss. Har du frågor eller är du intresserad av våra färdiga aktiebolag? Ta kontakt med oss genom att ringa oss eller fylla i kontaktformuläret nedan.


Låt en rådgivare kontakta dig

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor kring att snabbt och enkelt starta ett aktiebolag.

Jag hjälper dig gärna

Mats, Bolagsexpert

Eller ring oss direkt: 08-55 801 301