Ring oss: 08-55 801 301
Vi hjälper dig att starta aktiebolag
snabbt och enkelt

Färdiga lagerbolag

Färdiga lagerbolag

För dig som är intresserad av att köpa färdiga lagerbolag har vi ett fantastiskt erbjudande. Att starta bolag kan vara en långdragen och krävande process. Men inte längre. Vi heter lagerbolag.se och vi hjälper alla typer av företagare över hela Sverige att snabbt och enkelt starta svenska aktiebolag genom att sälja färdiga lagerbolag.

Ett lagerbolag är ett vilande bolag som inregistrerats i förväg hos Bolagsverket för en tänkt köpare som snabbt och enkelt vill ha ett bolag för att bedriva företagsverksamhet i. Vi erbjuder dig färdiga lagerbolag till försäljning. Det vill säga du slipper långa processer och kommer igång med din verksamhet direkt genom att köpa färdiga lagerbolag hos oss.

Så köper du färdiga lagerbolag

Med mångårig erfarenhet och gedigen kunskap kan vi kalla oss experter på färdiga lagerbolag. Vi har sedan 1994 arbetat med lagerbolagsförsäljning och vet vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd.

Vi säljer bara lagerbolag som vi själva bildat och som aldrig har haft någon verksamhet. Genom att köpa färdiga lagerbolag hos oss får du en snabb och smidig process, personlig service och konsultation med mera – allt till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi ser framemot att hjälpa dig komma igång med ditt företag. Kontakta oss redan idag så kan vi prata mer om våra färdiga lagerbolag!


Låt en rådgivare kontakta dig

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor kring att snabbt och enkelt starta ett aktiebolag.

Jag hjälper dig gärna

Mats, Bolagsexpert

Eller ring oss direkt: 08-55 801 301