Ring oss: 08-55 801 301
Vi hjälper dig att starta aktiebolag
snabbt och enkelt

Lagerbolag Göteborg

Lagerbolag Göteborg

Funderar du på att köpa lagerbolag i Göteborg? Då ska du vända dig till oss på lagerbolag.se. Vi är en av Sveriges största och mest populära bolagsleverantörer.

Ett lagerbolag är lösningen för dig som är i uppstartsfasen av ett aktiebolag men som inte har tid att vänta på den långdragna processen som registrering av ett nytt bolag innebär. Ett lagerbolag är ett vilande bolag som inregistrerats i förväg hos Bolagsverket för en tänkt köpare som snabbt och enkelt vill ha ett bolag för att bedriva företagsverksamhet i. Hos oss hittar du lagerbolag i Göteborg till konkurrenskraftiga priser.

Köp lagerbolag i Göteborg hos oss

Det är enkelt att köpa ett lagerbolag i Göteborg. Vi handlägger din beställning omedelbart. Du får köpdokument med org.nummer till din e-post ca 1-2 timmar efter beställning (under kontorstid). Så fort du betalat in aktiekapitalet och vårt arvode samt returnerat dokument till oss blir du ägare till bolaget du beställt. Med vår hjälp kommer du igång med din verksamhet direkt.

Med vår långa erfarenhet av att sälja lagerbolag i Göteborg kan du känna dig trygg. Vi har sålt tusentals bolag till nöjda kunder inom alla möjliga branscher över hela Sverige.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!


Låt en rådgivare kontakta dig

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor kring att snabbt och enkelt starta ett aktiebolag.

Jag hjälper dig gärna

Mats, Bolagsexpert

Eller ring oss direkt: 08-55 801 301