Ring oss: 08-55 801 301
Vi hjälper dig att starta aktiebolag
snabbt och enkelt

Lagerbolag Malmö

Lagerbolag Malmö

Vill du köpa lagerbolag i Malmö? Vi på lagerbolag.se hjälper dig. Vi är en av Sveriges största och populäraste bolagsleverantörer. Vi säljer redan registrerade aktiebolag med organisationsnummer till förmånliga priser.

När du köper lagerbolag i Malmö av oss får du snabb hantering, personlig konsultation och service, nöjd-kund-garanti och all hjälp du behöver för att ge din nya verksamhet en kickstart. Allt detta till mycket konkurrenskraftiga, fasta priser.

Köp lagerbolag i Malmö redan idag

Vårt mål är att det ska vara snabbt och smidigt för dig att komma i gång med din verksamhet. Därför erbjuder vi dig att köpa lagerbolag i Malmö. Vi skonar dig från pappersarbete och tidskrävande processer som det innebär att starta ett nytt bolag.

Vi agerar direkt när du köper lagerbolag i Malmö av oss. Efter 1-2 timmar (under kontorstid) har du ett köpdokument med org.nummer i din inkorg. Så fort du betalat in aktiekapitalet och vårt arvode samt returnerat dokument till oss blir du ägare till det bolag du har beställt.

Med vår hjälp kan du i lugn och ro ägna dig åt andra viktiga än pappersarbete saker du måste göra när du startar ditt företag. Köp ditt lagerbolag i Malmö av oss redan idag!


Låt en rådgivare kontakta dig

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor kring att snabbt och enkelt starta ett aktiebolag.

Jag hjälper dig gärna

Mats, Bolagsexpert

Eller ring oss direkt: 08-55 801 301