Ring oss: 08-55 801 301
Vi hjälper dig att starta aktiebolag
snabbt och enkelt

Lagerbolag Stockholm

Lagerbolag Stockholm

Känner du till vilka fördelar som finns med att köpa lagerbolag i Stockholm? Om inte så rekommenderar vi dig att ge oss en minut och förklara varför det är en bra affär för just dig.

När du köper lagerbolag i Stockholm får du ett vilande bolag som inregistrerats i förväg hos Bolagsverket för en tänkt köpare som snabbt och enkelt vill ha ett bolag för att bedriva företagsverksamhet i.

Lagerbolag Stockholm – en snabb och lönsam affär

Vi på Lagerbolag.se erbjuder dig lagerbolag i Stockholm till förmånliga priser.  Hos oss får du en snabb och smidig process för att komma igång med din verksamhet direkt. Du slipper allt krångligt och tidskrävande pappersarbete som det innebär att starta ett nytt bolag. Allt det tar vi hand om dig. Dessutom får du alltid expertkonsultation för att komma gång med din verksamhet, personlig service och support, nöjd-kund-garanti med mera.

Det enda du behöver göra är att köpa ditt lagerbolag i Stockholm via oss. Efter 1-2 timmar (under kontorstid) har du ett köpdokument med org.nummer i din inkorg. Så fort du betalat in aktiekapitalet och vårt arvode samt returnerat dokument till oss blir du ägare till bolaget du beställt.

Låter inte detta smart? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om lagerbolag i Stockholm.


Låt en rådgivare kontakta dig

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor kring att snabbt och enkelt starta ett aktiebolag.

Jag hjälper dig gärna

Mats, Bolagsexpert

Eller ring oss direkt: 08-55 801 301