Ring oss: 08-55 801 301
Vi hjälper dig att starta aktiebolag
snabbt och enkelt

Om oss

parmar_diagonal_750x267_c

Vi på Lagerbolag.se hjälper alla typer av företagare över hela Sverige att snabbt och enkelt starta svenska aktiebolag genom att sälja s.k. lagerbolag.

Redan för över 15 år sedan hjälpte vi våra första kunder och idag har vi utvecklats till en av Sveriges största och populäraste bolagsleverantörer.

Vi fokuserar hårt på att ge dig som kund en förstklassig service genom såväl vår hemsida som genom våra personliga medarbetare. Totalt är vi idag 3 st. som jobbar på heltid hos oss och vi håller till i Tullinge i södra Stockholm.

Våra medarbetare

Mats Tullgren, grundare, delägare, civilekonom och bolagsexpert. Har tidigare bl.a. haft redovisningsbyrå och bott i New York. Arbetar mycket med att svara på kundfrågor men även med att utveckla företaget och prata med återförsäljare. Jobbar gärna som tennistränare på fritiden.

Mats kontaktuppgifter hittar du här…

Erik Lundström, grundare, delägare och bolagsexpert. Jag har alltid varit egen företagare och tidigare jobbat inom data och IT. Arbetar också mycket med att svara på kundfrågor men även med att utveckla företaget och ansvara för hemsidan & IT-frågor. När jag inte är på jobbet ser jag gärna en film eller tar en tur med husbilen.

Eriks kontaktuppgifter hittar du här…

Anette Lundström, administratör. Har tidigare arbetat med människor. Jobbar främst med administration, bokföring & fakturahantering. På fritiden en mästare på att baka och håller gärna på lite i keramikverkstan eller umgås med vänner eller ser en film.

Anettes kontaktuppgifter hittar du här…

Företaget

Org.nr: 556536-2075

Bolagets revisor är auktoriserade revisorn Magnus Hamberg på Parsells Revisionsbyrå AB.

Adressuppgifter till vårt företag hittar du här…

Miljöansvar
Som ett led i att minska vår miljöpåverkan använder vi el från ett vindkraftverk i norra Vänern som vi är delägare i.

Socialt ansvar
Vi är Företagsvän med Rädda Barnen


Gratis konsultation

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor kring att snabbt och enkelt starta ett aktiebolag.

Jag hjälper dig gärna

Mats, Bolagsexpert

Eller ring oss direkt: 08-55 801 301