Ring oss: 08-55 801 301
Vi hjälper dig att starta aktiebolag
snabbt och enkelt

Starta bolag

Starta bolag

Det ska vara enkelt att starta bolag

Vill du starta bolag? Har du en affärsidé som du tror på, viljestyrka och passion för det du gör? Ta då chansen att förverkliga dina drömmar med oss! Förverkliga din affärsidé genom att starta eget bolag. Att starta företag är ett stort steg som kräver mycket förberedelser och hårt arbete.

Starta bolag med Lagerbolag.se

Du kan starta bolag även om du redan är anställd för ett annat företag. Att tänka på då är att du inte får bedriva någon konkurrerande verksamhet och att det egna företaget får bedrivas när du är ledig från ditt jobb.

Om du är arbetslös och vill starta bolag kan du få ersättning från Arbetslösförmedlingen om du är inskriven där. Du kan få ekonomiskt stöd upp till 6 månader.

Studerar du och vet att du har en bra affärsidé som du vill förverkliga? Självklart är det möjligt att starta bolag under studietiden. Tänk på att gränsen för studiemedlen blir lägre när företaget börjar gå med vinst.

Starta ditt bolag effektivt med Lagerbolag.se

För att få en så effektiv start som möjligt när du väljer att starta bolag ta då kontakt med oss på Lagerbolag.se. Med ett lagerbolag kommer du snabbt igång med verksamheten då du får tillgång till företagets organisationsnummer och kan påbörja uppdrag och fakturering. Vi hjälper dig genom alla steg på vägen till att köpa och omvandla ett redan befintligt aktiebolag till ditt nya företag och vid eventuella frågor eller funderingar kring att starta företag. Slipp tidskrävande pappersarbete till Bolagsverket och långa handläggningar – Lagerbolag.se hjälper dig komma igång snabbt.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur du startar bolag med oss? Tveka inte att höra av dig via telefon eller genom att fylla i formuläret nedan. Välkommen!

Nyckelord:
Starta bolag


Låt en rådgivare kontakta dig

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor kring att snabbt och enkelt starta ett aktiebolag.

Jag hjälper dig gärna

Mats, Bolagsexpert

Eller ring oss direkt: 08-55 801 301