Ring oss: 08-55 801 301
Vi hjälper dig att starta aktiebolag
snabbt och enkelt

Svenska lagerbolag

Svenska lagerbolag

Vill du veta mer om svenska lagerbolag? Då har du hittat helt rätt. Vi heter Lagerbolag.se och är en av Sveriges största och populäraste bolagsleverantör.

Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap gällande bolagsbildning och svenska lagerbolag. Vi har arbetat med lagerbolagsförsäljning sedan 1994. Vi har sålt tusentals bolag till nöjda kunder inom alla möjliga branscher över hela Sverige, och den kunskap och erfarenhet vi fått genom åren gör oss till vad vi är – specialister på svenska lagerbolag.

Här hittar du svenska lagerbolag

När du köper svenska lagerbolag av oss garanterar vi att det är bolag som vi själva har bildat och som det aldrig har varit någon verksamhet i. Av oss får du snabb hantering, personlig konsultation och service, nöjd-kund-garanti och all hjälp du behöver för att ge din nya verksamhet en kickstart. Allt detta till mycket konkurrenskraftiga fasta priser.

Vi handlägger din beställning så fort den dimper ner i vår inkorg. Inom 1-2 timmar (under kontorstid) har du ditt nya organisationsnummer i din mail och kan köra igång med din verksamhet snabbt. Allt för att du ska kunna fokusera på det som är viktigt – att få snurr på ditt företag.

Köp svenska lagerbolag hos oss direkt – vi lovar att du inte kommer att ångra dig!


Låt en rådgivare kontakta dig

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig med dina frågor kring att snabbt och enkelt starta ett aktiebolag.

Jag hjälper dig gärna

Mats, Bolagsexpert

Eller ring oss direkt: 08-55 801 301